

DUNLOP PRE-SEASON TEST AT CIRCUIT OF THE AMERICAS EVENT SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS

Monday, March 27th, 2017

6:30 pm – 8:30 pm

MotoAmerica Livery Reveal presented by Treaty Oak Distillery @ Container Bar, 90 Rainey Street, Austin, TX 78701

Tuesday, March 28th, 2017.

| <u> </u> | |
|---------------------|---|
| 8:30 am | GATES OPEN TO PUBLIC |
| 8:30 am – 5:20 pm | Dunlop Fan Lounge with Hot Pit Viewing |
| 8:30 am – 9:20 am | Motul Superbike Class/Superstock 1000 – Practice 1 (50 min) |
| 9:30 am – 10:20 am | Supersport/Superstock 600 – Practice 1 (50 min) |
| 10:30 am – 11:20 am | Motul Superbike Class/Superstock 1000 – Practice 2 (50 min) |
| 11:30 am – 12:20 pm | Supersport/Superstock 600 – Practice 2 (50 min) |
| 12:30 pm – 1:20 pm | M4 Suzuki 2-Seater Rides (Media Only) |
| 12:50 pm – 1:10 pm | Dunlop Rider Q&A Session |
| 1:30 pm – 2:20 pm | Motul Superbike Class/Superstock 1000 – Practice 3 (50 min) |
| 2:30 pm – 3:20 pm | Supersport/Superstock 600 – Practice 3 (50 min) |
| 3:30 pm – 4:20 pm | Motul Superbike Class/Superstock 1000 – Practice 4 (50 min) |
| 4:30 pm – 5:20 pm | Supersport/Superstock 600 – Practice 4 (50 min) |
| 5:20 pm | GATES CLOSE TO PUBLIC |
| 5:30 pm – 7:00 pm | Dunlop Hot Laps (Media Only) |
| | |

Wednesday, March 29th, 2017

| Wednesday, March 29 | <u>, 2017</u> | |
|---------------------|---|--|
| 8:30 am | GATES OP <mark>EN TO PUBLIC</mark> | |
| 8:30 am – 5:20 pm | Dunlop Fan Lounge with Hot Pit Viewing | |
| 8:30 am – 9:20 am | Supersport/Superstock 600 – Practice 5 (50 min) | |
| 9:30 am – 10:20 am | Motul Superbike Class/Supersto <mark>ck 1000</mark> – Practic <mark>e 5</mark> (50 min) | |
| 10:30 am – 11:20 am | Supersport/Superstock 600 Practice 6– (50 min) | |
| 11:30 am – 12:20 pm | Motul Superbike Class/Superstock 1000 – Practi <mark>ce</mark> 6 (50 min) | |
| 12:30 pm – 1:20 pm | M4 Suzuki 2-Seater Rides (Media Only) | |
| 12:50 pm – 1:10 pm | Dunlop Rider Q&A Session | |
| 1:30 pm – 2:20 pm | Supersport/Superstock 600 – Practice 7 (50 min) | |
| 2:30 pm – 3:20 pm | Motul Superbike Class/Superstock 1000 – Practice 7 (50 min) | |
| 3:30 pm – 4:20 pm | Supersport/Superstock 600 – Practice 8 (50 min) | |
| 4:30 pm – 5:20 pm | Motul Superbike Class/Superstock 1000 – Practice 8 (50 min) | |
| 5:20 pm | GATES CLOSE TO PUBLIC | |
| | | |

Move-IN

Mon, MAR 27

12:00

Registration Schedule

Mon, MAR 27

<mark>2:00 - 4:00</mark>

waivers only no creds

Tue, MAR 28

7:00 - 5:00

Wed, MAR 29

7:00-4:00

Location: Team Building

<u>Technical Inspection</u> <u>Schedule</u>

Mon, MAR 27

1:00-4:00

Tues, MAR 28

7:00-4:00

Wed, MAR 29

7:00-4:00

Location: TBD

<u>Mandatory Entrant</u> <u>Meeting</u>

Mon, MAR 27

5:00

Location: Media Center A





1 | Updated 3/24/2017



DUNLOP PRE-SEASON TEST AT CIRCUIT OF THE AMERICAS EVENT SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS



Event and Circuit Information

Official test for Motul Superbike Class, Supersport, Superstock 1000, and Superstock 600

competitors, held at Circuit of The Americas March 28-29, 2017.



Rules and Regulations:

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and AMA regulations, including the teams handbook

located here:

http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/



Officials Bace Dire

Race Director: Bill Cumbow FIMNA Safety Officer: Walter Walker Rider Representative: Niccole Cox



Shipment pick up location: Building Y Cost: None Address: Circuit of The Americas

Address: Circuit of The Americas Individual Name and Cell Phone Number 9201 Circuit of The Americas BLVD Austin, TX 78617



Registration Location: Team Building 1 (bldg. L) Registration Deadline: March 8*

Entries and rider licenses will not be processed at the track. All Riders must have a current valid 2017 AMA license.



Track Familiarization: 6pm-7pm Mon Mar 27 *NO SCOOTERS, only bicycle or pedestrian traffic is allowed*



Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ Squelch, Receive only)

Teams must have one crew member monitor this "listen only" channel during all on track events.



Sunoco APEX Fuel: In back of paddock near team building

Contact: Lone Star Super Gas 903-983-3384 **Hours:** March 27th from 1pm-5pm, March 28th from 7am-

4:30pm, and March 29th from 7:30am-3pm

No fuel cans are allowed to remain on track property, teams failing to comply will be subject to a fine.



Tech location: Garage TBD

*Competitors will not pass technical inspection if they do not have a working Mylaps compatible

transponder, and radio. The transponder used to pass technical inspection must be the transponder used throughout the weekend. Failing to notify MotoAmerica staff of a transponder change may result in loss of lap times while using the unapproved transponder*



Garages: $500/day full or 250/day ^1/4 order with entry$

Hot Pit Assignments: Request from rstem@motoamerica.com

Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all open hours

RV Parking: Contact rstem@motoamerica.com

All teams must supply water barrels or concrete to tie down awnings and structures, no stakes may be used to tie down structures. Teams will be liable to damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately.



Disposal and Recycling: Yellow Sea Containerslocated in back of paddock closest to T19 *Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be

treated immediately and track management must be advised of all spills. All fuel containers, and tires must be removed from the facility. Teams found not complying with this policy may be fined*



Golf Carts contact: Andy Leiker 785-925-0006 **Circuit Rules:** Operators must be over 18. Speed limit is 10mph.

Pit support vehicles must be parked within the teams paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2017 MotoAmerica Pit vehicle pass.



Timing and Scoring Screens: Network Name: MotoAmerica Hot Pits Password: DUNLOPtest Coaxial Locations:

Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or network cable



Vehicle Staging: COTA blvd, enter Kellam Road entrance, pull to right. May stage beginning Sunday Mar 26 at 6pm

Move in: Monday Mar 27 12pm *Tune to teams channel during move in *

Move out: 8pm Mar 29

Vehicle Storage: \$125 until round 1, contact

ncox@motoamerica.com

Truck Wash: Hill Country Powerwashers, by appt ONLY-512-983-5856



2 | Updated 3/24/2017



